Carian

Friday, May 31, 2013

My Sweet Memories

Assalamualaikum w.b.t

Bulan Mei merupakan bulan yang agak sibuk buat aku. Sedar tak sedar kejap je dah 31hb kan. Dari awal bulan tadi sampai minggu lepas, aku agak sibuk dengan tugas-tugas sebagai seorang guru ganti. Nak buat entri istimewa untuk HARI GURU pun aku tak berkesempatan..hehe. Habis je kontrak sebagai guru ganti di SMK Simpang Empat, Penang, aku sibuk pulak dengan majlis konvokesyen yang diadakan di PICC, Putrajaya. Pada 26hb Mei yang lalu, aku datang untuk pendaftaran dan raptai bersama-sama dengan rakan-rakan yang lain. Kemudian, ada 2 hari yang berselang sebelum sidang aku pada 29hb telah aku gunakan untuk menjelajah KL. Iye la kan, orang kampung macam aku ni mana la selalu datang bandar besar. Dah ada masa terluang macam ni la nak jalan-jalan dengan my BFF. Memang best la ngan diorang. Aku tak nak tulis berjela-jela, nanti terlepas pulak solat Jumaat..haha. So, hangpa layan la gambar-gambar kenangan aku di sana yer..^_^

Optimus Prime datang KL..warghhh!!


Time raptai..aku lepak belakang je..haha

 
hahhh..tudia kawan aku sedang melahap
Bersama keluarga tersayang
p/s: Tak terlambat lagi rasanya aku nak mengucapkan SELAMAT HARI GURU buat semua guru di Malaysia termasuklah yang belum posting lagi tu. Tak apa dah tak lama dah tu. Sabar ye kawan-kawan.
                                                                                                                               

1 comment:

  1. wahh, dah graduate. congrats. btw, style bergmbr yg 1st tu sebijik dengan style kwn saya. hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...