Carian

Wednesday, May 1, 2013

Selamat Hari Pekerja 2013

Assalamualaikum w.b.t


Buat semua pekerja rakyat Malaysia dan pekerja yang bekerja di Malaysia termasuklah Mat Bangla, Mat/Minah Indon, orang Myanmar (yang tak anti Islam SAHAJA), orang Vietnam, pak cik Pakistan juat karpet dan seluruhnya, tuan blog ini ingin mengucapkan SELAMAT HARI PEKERJA 2013. Harap hari ni dapat la korang beristirehat sepuasnya. Korang cuti ke??


p/s: Tuan blog ni bila la nak dapat panggilan keje. Keje part time pun part time je lah...

2 comments:

  1. selamat hari pekerja. belum tiba lagi masanya kut. Nanti ada masa, adalah rezeki tu. :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih..usaha dah dan trus brdoa.Aminnn

      Delete

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...