Carian

Thursday, December 29, 2011

Ini Baru Lelaki Sejati

Assalamualaikum w.b.t

Kita mungkin selalu disiarkan media negara kita dengan perpisahan pasangan tu la...pasangan ini la. Nah, sekarang cuba tengok video di bawah mengenai kisah bagaimana seorang lelaki Arab yang membuat permohonan maaf terhadap isterinya secara public. Kata beliau " Adalah perlu bagi saya untuk memohon maaf di depan khalayak ramai kerana saya telah mengguris hatinya di depan khalayak ramai!". Tambahnya lagi, " lelaki yang hebat adalah lelaki yang mudah memberi kemaafan"

Tambahnya lagi, " lelaki yang hebat adalah lelaki yang mudah memberi kemaafan"





Check out diz video untuk tahu lebih lanjut. Moga menjadi teladan yang berguna kepada kita.



video


Nota: Kepada isteri2 di sini, jangan nak ambil peluang yer. Taat kepada suami anda yang taat kepada agama dan melayan anda dengan baik. Kepada suami yang tak mampu nak buat macam kat atas, cukup la sekadar mana yang termampu. Beli baju baru ke..hehe

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...