Carian

Saturday, July 30, 2011

Jangan Henti Untuk Boikot IsraelSekejap je masa berlalu..esk last kita dalam bulan Syaaban dan kemudian bakal menempuh bulan Ramadhan yang mulia. Bulan yang dinantikan oleh Rasulullah s.a.w dan para sahabat kerana pelbagai keistimewaan yang terkandung di dalamnya. Sebagai umat Islam yang beriman, kita seharusnya bijak mengambil peluang untuk berlumba-lumba membuat ibadah. Pahala dilipat gandakan oleh Allah s.w.t dan seharusnya kita harus sedar yang ini merupakan peluang keemasan untuk kita menyediakan bekalan (saham) ke Akhirat kelak. InsyaAllah..

Apa yang ingin aku kongsi di sini ialah perihal mengenai Palestin. Baru semalam di televisyen aku lihat keriangan kanak-kanak Palestin bermain layang-layang. Namun adakah kita sedar bahawa keriangan itu hanyalah ibarat setitik warna putih di atas helaian kertas hitam!!


Aku bangga melihat bangkitnya kesedaran orang Islam di sini tentang penindasan zionis Israel. Mereka bukan membenci orang Islam sahaja malah menganggap semua kaum selain mereka ialah binatang. Ironinya, masih ada lagi yang membeli serta menggunakan produk-produk mereka. Memang tidak dapat dinafikan bahawa Israel banyak menerima sumbangan daripada daripada manipulasi ekonomi mereka di US..Tidak peraya..Lihat petikan ini :

"During these difficult times, when we can give less to help others, the Israeli organizations that rely on U.S. donations are struggling like never before. The drop in the value of the U.S. dollar means charitable donations buy far less than in the recent past. And with food prices soaring worldwide, the numbers of truly poor, keep rising. The ripple effect from the U.S. financial crisis is devastating to charities and businesses in Israel."


Rokok juga merupakan antara alat yang menjadi mainan mereka. Di Israel, tabiat merokok adalah tabu (sangat jarang). Mengapa mereka tidak merokok???

SEBABNYER...diorang guna rokok untuk hancurkan umat Islam secara senyap. Penyeledikan yang dijalankan saintis menunjukkan Nikotin dalam rokok mempengaruhi gen dalam keturunan manusia. NAK TENGOK KESANNYA:


So, sebab tu la diorang tak isap rokok. Bila isap rokok effect nyer akan kena kat diri sendiri, keturunan dan orang kat sekeliling dia bila isap rokok.Inilah yang menjadi agenda tersembunyi dari Zionis dengan membiarkan masyarakat Bukan Yahudi di biarkan merokok dengan sepuas-puasnya, sedangkan mereka sebagai penghasil rokok tidak menghisapnya kerana mereka tahu bahawa di dalamnya terdapat bahan-bahan yang merosakkan sel-sel otak dan seterusnya membantutkan otak manusia untuk berfikir (jadi bodoh dan tak dapat fikir panjang).


Sedarlah itu baru rokok yang diorang gunakan!! Jadi dengan datangnya bulan Ramadhan nie sama-samalah kita menolak segala produk Israel dan berhentilah merokok (kepada yang merokok).

Di bawah ialah link yang menyenaraikan produk Israel:


No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...