Carian

Wednesday, April 17, 2013

" Segmen Follow April hingga Disember 2013 by cik akak omei "

Assalamualaikum w.b.t

Nak join,klik banner kat atas nih

Hari ni aku join diz segmen. Sangat menarik sebab bukan sahaja tempoh segmen ni yang lama tapi aku dapat jugak kenal2 dengan blogger lain. Harap - harap ada la yang sudi nak mengenali aku dan blog usang nih..hehe


Segmen bermula 02.04.2013 dan Tamat 31.12.2013

11 comments:

  1. selamat bersegmen. dah join jgk segmen ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..jumpa segmen ni kat blog marniey ^_^

      Delete
  2. singgah dan follow.....

    http://yoya-makan.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html?m=1

    ReplyDelete
  3. balas kunjungan dan follow sini ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-2..Jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember-2013.html

    ReplyDelete
  5. assalammualaikum..
    hai..singgah dan follow dr segmen sama..kalau sudi follow me back ya..:)
    http://qasehreena.blogspot.com/2013/04/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum . Salam ramdhan ^^ . Singgah sini . Nak memfollow :) Tapi dah lama follow awak ^^

    http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/07/segmen-follow-april-hingga-disember.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, Jom join segmen ni. Suka hati nak buat entry ke tak. Yang penting, join untuk memeriahkan lagi segmen. Boleh blogwalking gak nanti. XD

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  8. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah Segmen Follow April hingga Disember 2013 by Cik Akak Omei & keep in touch.

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...