Carian

Thursday, May 17, 2012

Lelaki Lari Daripada 5 Orang Pompuan BogelSeorang pelajar Yaman yang tinggal di Arizona dipaksa untuk melakukan perzinaan oleh 5 pelajar Amerika Syarikat di apartmennya yang berdekatan dengan kampus tempat ia belajar.

Sebagaimana dilaporkan oleh Al Arabiya 13 Mei 2012, lima perempuan itu merupakan teman satu fakulti memasuki apartemen tempat tinggal Isham As Syar’abi. Mereka berbogel setelah mengunci pintu apartmen untuk menghalangi pelajar Yaman tersebut melarikan diri.

Namun pemuda itu berjaya keluar dari apartmen setelah melompat melalui tingkap biliknya. Setelah keluar Isham segera melapor ke pos keselamatan terdekat hingga pengawal keselamatan itu  menangkap 5 pelajar tersebut.

Menurut hasil penyidikan, diketahui bahawa pelajar wanita itu telah berkali-kali mengajak Isham melakukan perzinaan. Namun pemuda Yaman itu menolaknya kerana menurutnya hal itu dilarang oleh agama jika tidak didasari oleh pernikahan.


NOTA :

 1) Buat teman-teman yang menuntut di luar negara, adakah anda mampu pertahankan maruah anda sebagai seorang Muslim seperti beliau. Jika ya, anda memang seorang yang HEBAT..untuk peringatan juga kepada para muslimah.

2) Aku pun payah nak jaga mata (bukan nak bukak pekung di dada) tapi itulah realiti.Boleh terkeluaq bijik mata tengok pompuan cun. Tapi kita beringat la, kalau boleh biarlah pandangan kita dijaga selalu. I respect this person so much. 
Love Islam!!

No comments:

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...