Carian

Friday, May 18, 2012

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

Assalamualaikum w.b.t


Nampak banner kat atas tu..Ya, inilah segmen terbaru yang aku join. Segmen yang dianjurkan oleh saudara Amer yang merupakan seorang blogger dari Sarawak. Mujur la time hujung minggu ni ( Jumaat cuti kat Kedah), ada gak masa untuk blogwalking, alih-alih jumpa segmen ni dan terus join (itupun mujur saudara Azam tag aku. Tq Zam!!

Ok, apa sebab aku join segmen ni. Of course la menghargai saudara Azam yang sanggup susah payah tag aku. Dengan kelajuan sepantas kura-kura (lambat respon pada entri saudara azam..hahahaha), aku pun ke blog ! AMER CORNER ! untuk join segmen tersebut. Selain tu, dapat gak berkenalan dengan blog Amer yang memang gempak dan rakan-rakan blogger yang lain. Menyertai segmen ni pun tak la membebankan sebab badan aku sekarang ni tak la berpeluh pun.

Thanks http://ajamoppical.blogspot.com sebab tag aku dan http://amercorner.blogspot.com kerana mengajurkan segmen ini. All the best for both of you!!


Aku tag blogger sempoi di bawah:

Ilham Alwani
Cikgu Paling Sempoi


NOTA: Tak terlambat lagi nak ucapkan SELAMAT HARI GURU untuk diorang yang di tag di atas..=)


19 comments:

  1. singgah sini

    terima kasih sudi join GA Am :D

    jum terjah senarai peserta skang :D

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/senarai-budak-sporting-join-segment.html

    ReplyDelete
  2. Salam eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  3. hi , done serius follow awak :^^ follow saya balik yee and bila da follow tuu , tlng mention dekat entry ni ,

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. Done following

    http://are-bull.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment as attached. seriesly done follow here. 109. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen sama^^
    Wanieys dah follow sini =.=
    Awak serious follow back keyh^^
    Salam perkenalan ^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik.http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. dah follow sini dsari segmen en amer..

    http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum :)
    rakan segmen bernombor 94 datang :)
    dah follow sini :)

    id follower : ieraassyiera.blogspot.com

    jemput follow back--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    :)

    ReplyDelete
  11. done follow from the same segment...do follow mine :)) TQ.

    http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. serius da follow cni :)
    follow & komen entry sy >>>
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. salam prkenalan.. kembali menziarah dan bersuai kenal.. rajin2 la jenguk ye...

    http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. Salam kenal dari segmen yg sama..serius follow blog nie..follow me back..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    done follow, follow me back

    ReplyDelete
  16. singgah sini dari segmen yg sama...serious follow awk..awk serious follow back? :)

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...