Carian

Saturday, June 16, 2012

Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical

Assalamualaikum w.b.t



Setelah berminggu gak menyepi, aku start berblogging balik. Lama tak jenguk rakan-rakan blogger. Sekali ajam dah tukar header blog dia daa..simple tapi amat menyerlah!! (ayat bodek..hahaha). Siap ada segmen baru lagi. Sori bro lambat join. Apa-apa pun trimas for the info Zam. Dalam kesempatan ni aku nak ajak saudari  ilham alwani untuk lepas sekali bersama. Jom jalan-jalan dalam dunia maya smpai mata lebam!!

14 comments:

  1. thanks Azwan sudi join segmen simple ni ye! (walopun cam paksa skit LOL) :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join segmen ni kat sini;

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

    jom follow-mollow weekend ni! :P

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah dari MM! Datang terjah sini dari segmen yang sama! Follower ke-125.. Jemputla singgah kalau sudi..

    http://pape-jer.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    Happy blogging ya! ^_^

    ReplyDelete
  3. skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  4. done folow yg ke 127

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  5. singgah pagi:)dari segmen sama :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  6. korn singgah sini.. hype empunye blog.. dr segmen yg sama ajam

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segment yg sama.. follow ke129

    http://aindanialolipop.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  8. salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow awk hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

    ReplyDelete
  9. salam ziarah..

    baru tau pasal segmen follow-follow ni,huhu...buta IT katakan..

    http://skampung.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  10. As-salam,
    datang dari segmen yang sama, follow sini juga :)
    jom ke blog saya :)

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Miss z singgah sini :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  12. done followed !
    datang dari segmen sama :)
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen dan follow awak
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
    Jom tukar bloglist!!
    Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
    Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
    Komen jika setuju…
    Hanif blog bloglist
    Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

    ReplyDelete
  14. salam kenal. dah follow awak.

    sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya.

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...