Carian

Tuesday, June 19, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera


Lama tak belek-belek blog aisyah atas kesibukan yang memang tak dapat dielakkan. Tapi hari ni ada kesempatan dan siap join lagi contest nih. Iyer la mana tau dapat di 'review'kan blog yang tak seberapa nih. Kalau ada rezeki dapat lak hadiah misteri??? dari Aisyah. Untung sabut timbut, untung batu tenggelam. Kan..kan..kan. Sesapa nak join boley la klih banner di atas. Aku dak sediakan pautan. Di bawah ni syarat wajibul (wajib + timbul)  wajib untuk yang nak join..=)

syarat wajib:

*blogger malaysia
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi)
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera 
*letak banner dan linkkan ke entri tersebut
*letak link entri anda dalam kotak komen

p/s:
tarikh akhir : 22 JUN 2012 

8 comments:

  1. terima kasih join !
    jom follow peserta lain di > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  2. salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

    ReplyDelete
  3. Sggh dr segmen yg,same.. (: http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yang sama .
    Follow kalau sudi . :)
    Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
    http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  5. Singgah dari segmen yg sama. gudluck utk segmen tu ye :)
    -http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/06/4-segmen-follower-pilihan-niera.html

    ReplyDelete
  6. http://fatinlovestitch.blogspot.com

    bw cni jp..
    sgg dr sgmn yg sma

    ReplyDelete
  7. http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

    Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
    salam ukhwah fillah..

    ReplyDelete

Terima kasih daun keladi,
Datang sini, komen le lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...